http://alma24.pl/pr_images/5900229010215.jpg

Sama firma zdaje się dumna ze swojego produktu. Wszak ma on prawie 40-letnią historię. Na stronie internetowej możemy wyczytać: “Jest wielu producentów Palmy, ale tylko Bielmar produkuje oryginalną Palmę z Murzynkiem – najczęściej wybieraną Palmę w Polsce”.

Palma z Murzynkiem ZT Bielmar to jedyna w Polsce oryginalna margaryna typu „Palma”. Zapewnia wypiekom doskonałą kruchość i konsystencję. Wydobywa oraz podkreśla naturalne aromaty ciasta, które dzięki Palmie z Murzynkiem dłużej zachowuje świeżość. Margaryna ZT Bielmar stanowi nie tylko nieodłączny składnik ciast i ciastek, ale też doskonale nadaje się do przyrządzania kremów
i polew. Smak tradycji doceniają od kilkudziesięciu lat Polacy, wybierając Palmę z Murzynkiem ZT Bielmar spośród innych margaryn na sklepowej półce. Doskonałe właściwości pozwalają na zastosowanie jej w każdej polskiej kuchni.
Do pieczenia, przyrządzania kremów i nadzień, przygotowania potraw.

Jest wielu producentów Palmy, ale tylko Bielmar produkuje oryginalną Palmę z Murzynkiem – najczęściej wybieraną Palmę w Polsce.
Oryginalną Palmę z Murzynkiem możesz używać do pieczenia, przygotowania polew, jak również do smażenia.

Palma ładnie się rozpuszcza, szybko łączy z innymi składnikami, nie ma chemicznego posmaku. Ciasta z Palmą zawsze wychodzą. Do tego dostępna jest chyba w każdym sklepie w bardzo niskiej cenie.

Składniki: tłuszcze roślinne (uwodorniony, palmowy min. 30%), oleje roślinne, woda, mleko ukwaszone, sól (0,3%), cukier, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych oraz kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, lecytyna), barwnik naturalny annato, aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancje wzbogacające: witaminy A i D3. Palma Margaryna z Kruszwicy o zawartości tłuszczu 80%. Palma nie zawiera konserwantów.



Kategoria Bez kategorii | Brak komentarzy »

Zostaw odpowiedź